20.04.2021

  • Astfel, se vor pune bazele unui Masterat dedicat patrimoniului cultural al bazinului mediteraneean la care vor mai contribui, pe lângă cadrele didactice din ULBS și JAMD, și profesorii din European University din Cipru.

  • Astfel, cadourile oferite abonaților Scenei Digitale vor cuprinde și spectacole de dans contemporan reprezentative din repertoriul companiilor israeliene.

  • Nu în ultimul rând, discuția dintre cei doi a atins și unele dintre producțiile recente ale Naționalului sibian, în special, proiectul „RO.avant.gar.DE”, realizat de Secția Germană a TNRS.

  • De asemenea, prezența companiilor de dans, teatru de stradă și circ din Israel este o certitudine a programului ediției din acest an.

01/03/21 10:25

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a fost onorat de Ambasadorul Israelului în România, Excelența Sa David Saranga, cu o vizită oficială

Întâlnirea din 24 februarie dintre Constantin Chiriac și Excelența Sa, domnul David Saranga, Ambasadorul Israelului în România, a prilejuit o serie de discuții centrate, în special, pe impactul FITS la nivel internațional și pe potențialul cultural și turistic al Sibiului...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook