15.07.2020

  • Jurnalista Marzieh Hashemi a fost arestată la 13 ianuarie în statul Missouri pe baza legii americane ce permite arestarea persoanelor considerate drept potenţiali martori esenţiali în cazuri penale.

  • Oficialul american a mărturisit că i-ar plăcea să meargă la Teheran pentru a se adresa direct poporului iranian, pe fondul creşterii tensiunilor între SUA şi Iran.

  • La revenirea în Iran, ea a acuzat SUA, în luna februarie, de discriminarea musulmanilor şi a negrilor, fără a divulga detaliile afacerii în care fusese arestată.

  • SUA s-au retras anul trecut din acordul internaţional privitor la programul nuclear iranian, document semnat în 2015, şi au impus o serie de sancţiuni Teheranului.

28/07/19 15:41

Teheranul îi propune lui Mike Pompeo un interviu cu jurnalista Marzieh Hashemi, de la postul public de televiziune iranian

Iranul i-a propus duminică secretarului de stat american Mike Pompeo să fie intervievat de o jurnalistă de la postul public de televiziune, care a fost deţinută în SUA timp de zece zile în luna ianuarie, transmite AFP. ''Reporterul nostru Marzieh Hashemi poate merge să...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook