04.07.2020

  • Partidul Social Democrat are toate șansele să se aleagă cu un proces pe care ameninţă că îl va intenta fostul ministru de Finanțe și ex-președintele executiv al formațiunii, Eugen Orlando Teodorovici.

  • Concret, acesta este de părere că el, și nu Marcel Ciolacu, ar fi trebuit să asigure șefia interimară a partidului, în vederea organizării congresului de la sfârşitul acestei luni.

  • Asta, deoarece, la data la care Viorica Dăncilă și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD, el era numărul “doi” în partid, iar președintele executiv preia, conform statutului, președinția interimară.

  • Decizii radicale Teodorovici este contrazis, însă, de liderul deputaţilor social-democrați, Alfred Simonis, care l-a invitat pe colegul său să citească atent Statutul partidului.

03/02/20 19:26

Tensiuni în PSD. Teodorovici amenință cu procese. Pleșoianu, cu demisia

Partidul Social Democrat are toate șansele să se aleagă cu un proces pe care ameninţă că îl va intenta fostul ministru de Finanțe și ex-președintele executiv al formațiunii, Eugen Orlando Teodorovici. Acesta acuză că nu se mai află în conducerea partidului, deși nici nu...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook