05.08.2020

PE SCURT

  • După o ședință mai mult decâ tensionată în Plenul Senatului, al doilea om în stat este, începând de ieri, Teodor Meleșcanu.

  • PSD s-a ținut de cuvânt și l-a sprijinit pe senatorul ALDE, Teodor Meleșcanu, la șefia Senatului, după demisia din funcție a lui Călin Popescu Tăriceanu.

  • Ineditul constă în faptul că, deși a avut candidat propriu pentru șefia Senatului, în persoana lui Ion Popa, ALDE nu a reușit să strângă decât 13 voturi.

  • Primul anunțpe care doresc săîl fac: în baza deciziilor statutare în forurile statutare, Meleșcanu îșipierde drepturile și calitatea de membru ALDE.

11/09/19 12:34

Teodor Meleșcanu nu mai face parte din ALDE

Călin Popescu Tăriceanu a confirmat ceea ce a spus și purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, și anume faptul că s-a decis ca Teodor Meleșcanu să nu mai facă parte din ALDE, scrie Antena 3. „La sedința comitetului liderilor nu am ajuns la o concluzie. Primul anunț pe...

Jurnalul ·

Teodor Meleșcanu, noul președinte al Senatului

După o ședință mai mult decâ tensionată în Plenul Senatului, al doilea om în stat este, începând de ieri, Teodor Meleșcanu. Asta, după ce votul a fost reluat, din pricina faptului că niciunul dintre cei trei cadidați înscriși în cursă nu a întrunit baremul de 68 de puncte....

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook