23.10.2019

  • Mai multe figuri marcante, care au militat pentru votarea moțiunii, au demisionat din Parlament, pentru a-și prelua noile funcții la Parlamentul European.

  • Victor Ponta, deși ales pentru Bruxelles, nu a demisionat și propune rivalilor politici din ALDE un… candidat comun la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

  • Sondajele interne care vor efectua măsurători sociologice, în vederea desemnării candidatului PSD pentru Palatul Cotroceni, vor fi demarate săptămâna aceasta, a precizat, zilele trecte, la Neptun, președintele interimar al partidului Viorica Dăncilă.

  • Surpriza constă în faptul că Eugen Orlando Teodorovici va fi inclus pe lista celor care vor fi măsurați, pentru desemnarea candidatului care să poată accede în turul al doilea.

24/06/19 11:42

Teodorovici, Șerban Nicolae și Pleșoianu, în cărți pentru prezidențiale din partea PSD

Votul de marți de la moțiunea de cenzură, în urma căreia Opoziția s-a dovedit a fi incapabilă să-și respecte promisiunea de a dărâma Guvernul Dăncilă „a doua zi după alegerile europarlamentare” repoziționează scena politică. Mai multe figuri marcante, care au militat pentru...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook