01.04.2020

  • Dumneavoastră, cei care produceţi cereale în România - porumb grâu, orz - când le vindeţi la capătul tarlalei, le vindeţi cu un preţ care nu reprezintă munca dvs.

  • Una minimă sub care nu am voie să scad rezerva minimă şi cea maximă până la care pot să achiziţionez, a explicat Teodorovici, la Forumul Agricultorilor.

  • Cred că este o soluţie la care trebuie să ne gândim şi nu numai la cereale, ci şi la medicamente şi la foarte multe altele, a precizat Teodorovici.

  • Şeful de la Finanţe a adăugat că, în opinia sa, nici triticalele nu ar trebui să fie impozitate, pentru că ele sunt hrană pentru animale.

11/10/19 12:30

Teodorovici propune achiziţionarea de către stat a recoltelor de cereale obţinute de fermierii români "la un preţ corect"

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, propune achiziţionarea de către stat a recoltelor de cereale obţinute de fermierii români "la un preţ corect", tot statul urmând să suporte depozitarea producţiilor, intervenţia pe piaţă şi chiar exportul surplusului prin...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook