20.01.2022

  • Retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană (Brexit) este o catastrofă pentru cetăţenii britanici, care acum regretă decizia, afirmă comisarul european pentru Piaţa Internă, Thierry Breton, într-un interviu acordat postului BFMTV.

  • Recent, Guvernul Boris Johnson a fost nevoit să mobilizeze armata pentru a alimenta staţiile de carburanţi din Marea Britanie, în contextul unei crize cauzate de lipsa şoferilor de autocisterne.

  • În acest context, Guvernul de la Londra ar vrea modificarea Protocolului nord-irlandez al Acordului Brexit, idee respinsă de liderii de la Bruxelles.

  • Britanicii pot visa că vor avea din nou prosperitate, dar acum vor să revină, deoarece nu mai au personal medical, nu mai au şoferi de camioane, a subliniat comisarul UE pentru Piaţa Internă.

26/10/21 20:03

Thierry Breton: Retragerea Marii Britanii din UE este o "catastrofă" pentru britanici

Retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană (Brexit) este o "catastrofă" pentru cetăţenii britanici, care acum regretă decizia, afirmă comisarul european pentru Piaţa Internă, Thierry Breton, într-un interviu acordat postului BFMTV. "Este o catastrofă economică, experţii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook