30.03.2020

  • La Berzasca, pe clisura Dunării, există un complex de bungalouri plutitoare, exact ca în destinaţii exotice precum Maldive sau Mauritius.

  • Buziaşul a fost comparat cu vestitele Karlovy Vary şi Baden-Baden, fiindcă puterea de vindecare a apelor minerale de aici este la fel de mare ca a celorlalte staţiuni.

  • De asemenea, touroperatorii locali au început să ofere programe turistice combinate Timişoara – Arad – Oradea – Caraş Severin, cu vizitarea unor obiective turistice din regiunile istorice Banat şi Crişana.

  • Printre cele mai solicitate pachete turistice dedicate pieţei internaţionale şi interne se numără circuite pentru grupuri pe traseele Timişoara – Alba Iulia – Sighişoara – Mediaş sau Timişoara – Arad – Oradea.

29/10/19 11:24

Timişoara este viitoarea destinaţie culturală şi de city break a Europei

Timişoara a fost declarată viitoarea destinaţie culturală şi de city break a Europei, iar excursiile care se pot face în zonele învecinate sunt foarte atractive, atât pentru români, cât şi pentru străinii care ne vizitează ţara. La Berzasca, pe clisura Dunării, există un...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook