27.02.2020

  • Marți, 5 noiembrie, de la ora 18, Sala Mare a Teatrului Național găzduiește spectacolul 50 de secundede Daniel Oltean, în regia lui Eugen Gyemant, o producție a Teatrului Național București.

  • „Întotdeauna revoluțiile sociale, revoluțiile politice au fost subliniate de teatru: veți descoperi întotdeauna, în forma dramatică, în forma de spectacol, un produs al evoluției umane.

  • Un adevărat tur de forță propune spectacolul Legături primejdioasede Christopher Hampton, după romanul cu același nume de Choderlos de Laclos, în regia lui Cristi Juncu.

  • Spectacolul Teatrului Mic îl readuce într-un rol redutabil pe Florin Piersic jr., în această poveste celebră despre manipularea emoțiilor și despre politica sentimentelor.

06/11/19 13:23

TNTm / FEST - FDR 2019 lansează noi provocări

„Întotdeauna revoluțiile sociale, revoluțiile politice au fost subliniate de teatru: veți descoperi întotdeauna, în forma dramatică, în forma de spectacol, un produs al evoluției umane. Teatrul Național continuă acest drum fundamental. Societatea se va dezvolta prin teatru,...

Jurnalul ·

TNTm / FEST - FDR 2019 lansează noi provocări

Jurnalul

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook