15.09.2019

  • Conform unei investigații publicate în 1992 în Journal of the American Dietetic Association, presupunerea că tot alcoolul se evaporă în timpul gătitului este o greșeală.

  • Gătitul produce întotdeauna o reducere, dar nu o pierdere completă.

  • Gradul de reducere depinde de căldura aplicată sau de alți factori care favorizează evaporarea alcoolului, spun autorii investigaţiei, potrivit consumer.es.

  • Cât de mult alcool rămâne în bucatele tale Tipul tehnicii culinare afectează pierderea alcoolului.

15/08/19 11:17

Tot ce trebuie să ştii atunci când foloseşti alcoolul pentru gătit

Conform unei investigații publicate în 1992 în Journal of the American Dietetic Association, presupunerea că tot alcoolul se evaporă în timpul gătitului este o greșeală. "Gătitul produce întotdeauna o reducere, dar nu o pierdere completă. Gradul de reducere depinde de...

DCnews ·

×
Palo pe Facebook