04.07.2020

PE SCURT

  • Oamenii legii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că și-a omorât copilul din greșeală, anunță Realitatea.

  • Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bebeluşul unui parlamentar din Republica Moldova ar fi fost sufocat de soţia sa din greşeală.

  • Cercetările vor fi efectuate de secţia de poliţie competentă teritorial, sub supravegherea Parchetului, a precizat prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, Monica Palaghia.

  • Soții sunt cetățeni moldoveni, iar tatăl copilului decedat se pare că este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

16/02/20 12:03

Tragedie la Iași. O mamă și-a omorât din greșeală copilul de 6 luni

Tragedie la Iași. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că și-a omorât copilul din greșeală, anunță Realitatea. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bebeluşul unui parlamentar din Republica Moldova...

Jurnalul ·

Tragedie la Iași. O mamă și-a omorât copilul de 6 luni din greșeală

Tragedie la Iași. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că și-a omorât copilul din greșeală, anunță Realitatea. Puțin înaintea orei 5, duminică dimineață, o femeie de 35 de ani a sesizat Poliția cu privire...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook