14.08.2022

  • Un scandal care a-nceput anul trecut, legat de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Sandor Gabor, a luat amploare acum.

  • Reprezentanții firmelor de transporturi le cer ministrului Grindeanu și vicepremierului Kelemen Hunor să rezolve problemele ignorate de fostul ministru Cătălin Drulă, în legătură cu situația de incompatibilitate a secretarului de stat al UDMR.

  • Fundația Institutul de Formare Profesională din Transporturile Rutiere – IFPTR are cea mai mare reprezentare în România (peste 50 de centre) a personalului din domeniul rutier.

  • „În urma raportului Corpului de Control al Ministerului Transporturilor, COTAR a cerut, în mai multe rânduri, intervenția imediată a instituțiilor abilitate pentru a înlătura caracatița din Ministerul Transporturilor.

30/12/21 07:14

Transportatorii îi cer ministrului Grindeanu să-l elimine pe omul UDMR

Un scandal care a-nceput anul trecut, legat de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Sandor Gabor, a luat amploare acum. Reprezentanții firmelor de transporturi le cer ministrului Grindeanu și vicepremierului Kelemen Hunor să rezolve problemele ignorate de fostul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook