26.10.2020

  • Măsura trebuie suspendată sau lăsată la opțiunea conducătorilor auto până la încetarea pandemiei”, argumentează Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

  • În loc să răspundă solicitărilor anterioare de a se renegocia, amâna sau suspenda noile regulamente, Ministerul Transporturilor a elaborat norme de aplicare, clarificare și chiar întărire a acestora.

  • „Este o abordare absolut condamnabilă și potențial criminală prin forțarea șoferilor profesioniști să utilizeze spații publice comune aglomerate, spațiile de cazare și parcările pentru camioane pe autostrăzi fiind extrem de limitate în UE.

  • Și, foarte important, vorbim de 310.000 de șoferi cu atestat”, a declarat, la Radio România Actualități, ministrul Transporturilor.

24/08/20 23:22

Transportatorii, în război cu statul, pe normele UE

Ministerul Transporturilor a lansat în dezbatere publică un proiect de ordonanță de urgență care prevede aplicarea întocmai a unui set de norme europene - numit „Pachetul Mobilitate 1” - care schimbă radical regimul transporturilor rutiere de marfă. Interpretând acest proiect...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook