08.08.2020

  • Începând de luni, vor fi repuse în circulaţietrenurile Interregio 1090 şi 1091, carevor asigura legătura cu Bulgaria pe ruta Craiova – Golenţi Hm. – Vidin şi retur.

  • În urma negocierilor purtate, primul partener care a răspuns solicitării noastre de reluare a transportului feroviar de călători în trafic internațional este administratorul feroviar din Bulgaria”, se arată în document.

  • Pentru protecția dumneavoastră, a celorlalți călători și a personalului nostru, vă rugăm purtați corect masca, astfel încât să vă acopere gura și nasul”, arată sursa menționată Mediafax

  • CFR Călători reintroduce progresiv în grafic trenurile în trafic internaţional, având în vedere faptul că reluarea circulaţiei trenurilor spre celelalte destinaţii internaţionale depinde de acordul administraţiilor europene vecine.

13/06/20 15:35

Trenurile internaționale pe ruta Craiova-Vidin vor circula din 15 iunie

CFR Călători repune în circulație trenurile internaţionale pe ruta Craiova - Vidin din 15 iunie, potrivit unui comunicat al companiei. Masca de protecție este obligatorie pe toată durata călătoriei. „CFR Călători poartă discuții cu administrațiile feroviare europene partenere...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook