18.09.2019

  • Te pregăteşti de pe-acum să prepari conservele de iarnă?

  • Din fericire, aproape toate fructele şi legumele pot fi conservate ca atare, sau sub formă de sosuri, dulceţuri, chutney, ketchup, compot, jeleuri şamd.

  • Câteva trucuri te ajută să păstrezi legumele şi fructele un timp mai îndelungat, cu tot cu gust, arome şi textură.

  • *Ceea ce trebuie să reţii e că, în universul conservelor, există două tipuri de alimente: cele care sunt acide şi cele care au aciditate mai scăzută.

09/09/19 19:02

Trucuri ca să-ţi iasă bine conservele de iarnă

Te pregăteşti de pe-acum să prepari conservele de iarnă? Câteva trucuri te ajută să păstrezi legumele şi fructele un timp mai îndelungat, cu tot cu gust, arome şi textură. *În primul rând, trebuie să ştii ce să pui în conservă şi ce că eviţi. Din fericire, aproape toate...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook