16.07.2020

PE SCURT

  • Ordonanţa prezidenţială va modifica legea numită Secţiunea 230, care protejează în prezent platformele de socializare online de responsabilitatea pentru conţinutul postat de utilizatori.

  • Autoritatea de reglementare în domeniul Internetului va revizui şi sistemul spaţiilor publicitare de pe aceste reţele de socializare online, cu argumentul că încalcă principiile libertăţii de exprimare.

  • Voturile prin corespondenţă nu vor fi nimic altceva (zero) decât substanţial frauduloase - este mesajul pentru care Donald Trump a primit avertisment.

  • Cel mai probabil, măsurile vor fi contestate în instanţă.

28/05/20 22:25

Trump, dezlănțuit la adresa reţelelor de socializare online, contra cărora va emite o ordonanță

Preşedintele SUA Donald Trump va emite joi seară o ordonanţă executivă prin care va modifica cadrul de reglementare destinat activităţilor reţelelor de socializare online, în contextul disputei cu platforma de microblogging Twitter, afirmă surse citate de agenţia Reuters...

Jurnalul ·

Trump se ia de rețeaua preferată

Preşedintele american Donald Trump a ameninţat ieri că „va reglementa” sau „va închide” reţelele de socializare, la o zi după ce Twitter a semnalat că două postări de-ale sale ar fi „înşelătoare” şi ar conţine informaţii neverificate, informează Reuters. „Republicanii...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook