04.08.2020

PE SCURT

  • Preşedintele american, Donald Trump, a declarat, joi, că suspectează Administraţia Chinei că a permis în mod deliberat răspândirea coronavirusului, pentru a afecta economia Statelor Unite.

  • Autorul,fostul secretar pentru securitate națională John Bolton „livrează” publicului episoade din experiența trăită în preajmapreședintelui Donald Trump, prezentând motivele și circumstanțele unor decizii controversare de la vărful politicii americane.

  • Bolton a fost propus la Casa Albă de Rodger Ailes,fostul șef al televiziunii FOX News, cu mare influență asupra lui Trump.

  • Bolton povestește în carte că Trump era convins că Venezuela este o parte a teritoriului SUA ,ceea ce ar justifica o intervenție militară împotriva președintelui Maduro.

18/06/20 21:47

Trump lovit cu o carte de fostul consilier pentru securitate

O nouă carte dezvăluie din secretele „murdare” de la Casa Albă . Autorul,fostul secretar pentru securitate națională John Bolton „livrează” publicului episoade din experiența trăită în preajma președintelui Donald Trump,  prezentând motivele și circumstanțele unor decizii...

Jurnalul ·

Acuzație grea: Trump suspectează China că a transmis intenționat virusul ucigaș, pentru a distruge economia SUA

Preşedintele american, Donald Trump, a declarat, joi, că suspectează Administraţia Chinei că a permis în mod deliberat răspândirea coronavirusului, pentru a afecta economia Statelor Unite. Într-un interviu acordat publicaţiei The Wall Street Journal, Trump a afirmat că,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook