24.03.2019

PE SCURT

  • Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat, la Digi24: ”În lunga mea experienţă în sistemul judiciar, cred că ceea ce face preşedintele astăzi este cel mai periculos precedent pentru statul de drept.

  • Întrebat despre amenințările lansate de Liviu Dragnea la adresa procurorilor, Tudorel Toader a vorbit tot despre Klaus Iohannis.

  • Ministrul Justiţiei nu comentează ce declară alţii, fie el si preşedintele republicii, care a devenit foarte cunoscator în ale Dreptului Constituţional, a spus ministrul Justiţiei.

  • În opinia sa, în cazul nerespectării deciziei CCR se va ajunge la un diferend între puterile statului, care vor trebui să găsească soluţii de rezolvare.

13/06/18 14:11

Tudorel Toader, atac dur la Iohannis: ”Este cel mai periculos precedent pentru statul de drept”

”Ce face preşedintele astăzi este cel mai periculos precedent pentru statul de drept. Este prima dată când un demnitar de rang înalt pune în discuţie respectarea şi aplicarea legii fundamentale şi respectarea şi aplicarea unei decizii a Curţii Constituţionale", a declarat,...

Obiectiv ·

Tudorel Toader: Klaus Iohannis, cel mai periculos precedent

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a afirmat, la Digi24: ”În lunga mea experienţă în sistemul judiciar, cred că ceea ce face preşedintele astăzi este cel mai periculos precedent pentru statul de drept. Este cel mai periculos precedent pentru că este prima dată când un...

DCnews ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook