04.06.2023

PE SCURT

  • Potrivit Departamenttului pentru Situații de Urgență (DSU), salvatorii montani au coborât cu cele două persoane accidentate spre cabana Negoiu, de unde vineri dimineață turiștii urmează să fie transportați la bază.

  • „Persoana care a suferit leziuni traumatice la nivelul membrelor inferioare a fost transportată la spital pentru acordarea de asistență medicală și îngrijiri.

  • Astfel, o echipă de salvatori montani din cadrul Salvamont Sibiu a plecat pe jos spre locul incidentului.

  • Cei doi turiști au fost surprinși joi seara de o avalanșă în Vârful Negoiu, iar unul dinre ei a fost rănit la picioare.

14/01/22 08:57

Turista rănită în avalanșa din Munții Făgăraș, transportată la spital

Turista rănită la ambele picioare în urma avalanșei de joi seara din Munții Făgăraș a fost transportată vineri dimineața la spital. Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) a anunțat că salvatorii montani au ajuns vineri dimineața la baza muntelui cu cei doi turiști...

Jurnalul ·

Cei doi turiști surprinși de avalanșă în Făgăraș, duși la cabana Negoiu

Salvatorii montani au ajuns în cursul nopții la cei doi turiști surprinși de avalanșă în Munții Făgăraș și i-au dus la cabana Negoiu, urmând ca vineri cei doi să fie coborâți la bază. Potrivit Departamenttului pentru Situații de Urgență (DSU), salvatorii montani au coborât...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook