20.07.2018

PE SCURT

  • Tecău și Rojer sunt a treia pereche care a obținut calificarea la competiție, datorită victoriei de joi, de la Shanghai, în faţa sportivilor Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah.

  • Site-ul ATP scrie că perechea Jean-Julien Rojer și Horia Tecău are șansa unui trofeu la Turneu Campionilor, ce se va desfășura în noiembrie, la Londra.

  • Anterior, au obținut calificarea cuplurile Lukasz Kubot (Polonia)/Marcelo Melo (Marcerlo) și Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), campionii en titre.

  • În acest sezon, Tecău și Rojer au cucerit patru titluri, pe lângă cel de Mare Șlem de la US Open obținând trofeele la Dubai, Geneva și Winston-Salem Open.

12/10/17 13:11

Turneul Campionilor. Tecău și Rojer, a treia pereche calificată

Tecău și Rojer sunt a treia pereche care a obținut calificarea la competiție, datorită victoriei de joi, de la Shanghai, în faţa sportivilor Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah. [citeste si] Turneul Campionilor va avea loc în perioada 12 și 19 noiembrie.

DCnews ·

Turneul Campionilor. Tecău și Rojer, a treia pereche calificată

DCnews

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor 2017

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer vor fi la a treia participare în proba de dublu de la Turneul Campionilor. Ultima dată, în 2015, au câştigat turneul, într-o finală cu Bopanna / Mergea, fără să piardă vreun set, terminând anul pe primul loc în clasamentul mondial, după ce...

Romania TV ·

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat la Turneul Campionilor 2017

Romania TV

Horia Tecău, o nouă performanță

Perechea de jucători Horia Tecău/Jean Julien Rojer și-a asigurat calificarea la Turneul Campionilor, ce se va disputa la Londra între 12 și 19 noiembrie, după ce s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Shanghai. Site-ul ATP scrie că perechea Jean-Julien...

Cotidianul ·

Horia Tecău, o nouă performanță

Cotidianul

Tenis: Tecău și Rojer și-au asigurat prezența la Turneul Campionilor

Perechea formată din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer și-a asigurat, joi, prezența pentru a treia oară la Turneul Campionilor, competiție programată în noiembrie, la Londra, la care vor participa cele mai bune opt echipe ale sezonului 2017. Tecău...

Agerpres ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook