25.05.2022

  • Vreau să evidenţiez încă o dată susţinerea deplină şi neclintită a Uniunii Europene pentru Ucraina în faţa acestei agresiuni asupra integrităţii teritoriale şi a suveranităţii, a adăugat Ursula von der Leyen.

  • Am văzut aceste lucruri în cazul atacului hibrid lansat la frontierele noastre de regimul de la Minsk, condus de Aleksandr Lukaşenko.

  • Folosirea imigranţilor ca instrumente a fost orchestrată în mod cinic de un regim pentru a distrage atenţia de la reprimarea propriilor cetăţeni, a declarat Ursula von der Leyen.

  • Josep Borrell Fontelles, Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politici de Securitate, afirma că Rusia utilizează resursele de gaze naturale ca instrument de intimidare a Republicii Moldova.

08/12/21 10:19

UE avertizează că va riposta la acţiunile Rusiei împotriva Republicii Moldova şi Ucrainei

Uniunea Europeană va riposta în mod adecvat, prin sancţiuni masive, la acţiunile Rusiei de intimidare a Republicii Moldova şi la un eventual atac asupra Ucrainei, a avertizat marţi preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Ursula von der Leyen a pledat, într-un...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook