12.08.2020

PE SCURT

  • Aceasta a subliniat faptul că ieșirea Regatului Unit din blocul comunitar nu este un scenariu preferat de UE,însă pierderea va fi mai mare pentru britanici.

  • Acesta ar fi proporţional mult mai mare pentru Regatul Unit decât pentru cele 27 de state ale UE, a spus Natasha Bertaud.

  • În mod evident, aceasta va provoca disfuncţionalităţi semnificative atât pentru cetăţeni, cât şi pentru mediul de afaceri, ceea ce va avea un impact economic negativ grav.

19/08/19 17:45

UE se declară pregătită pentru un Brexit fără acord,dar avertizează că 'britanicii vor fi cei mai mari perdanţi'

În cadrul unei conferinţe de presă, purtătoarea de cuvânt a Comisiei Europene, Natasha Bertaud, a declarat că o ieşire fără acord a Marii Britanii din blocul comunitar nu este în niciun caz scenariul preferat de UE, adăugând că executivul comunitar nu vede nevoia unor pregătiri...

DCnews ·

Comisia Europeană: UE este pregătită pentru un Brexit fără acord. Marea Britanie are mai mult de pierdut

Uniunea Europeană este pregătită pentru un Brexit fără acord și avertizează că Marea Britanie va avea de suferit dacă se va întâmpla acest lucru, potrivit purtătorului de cuvânt al Comisiei Europene, Natasha Bertaud. Aceasta a subliniat faptul că ieșirea Regatului Unit din...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook