04.07.2020

  • Potrivit directorului ONG-ului, Austin Evers, documentele ”arată negru pe alb discuţii între Rudy Giuliani, Biroul Oval şi Mike Pompeo în vederea facilitării unei campanii de denigrare a unui ambasador american”.

  • Obţinute în numele legii transparenţei Guvernului, aceste documente nu precizează conţinutul discuţiilor între secretarul de Stat american şi avocatul personal al lui Trump.

  • Democraţii îl suspectează pe Donald Trump de faptul că a cerut aceste anchete în schimbul unei vizite a omologului său ucrainean Volodimir Zelenski la Casa Albă şi deblocării unui ajutor militar crucial.

  • Ei îl acuză pe preşedinte de faptul că a eliminat-o pe Marie Yovanovitch cu scopul de a lăsa teren liber apropiaţilor săi, pentru ca aceştia săpoată exercita presiuni asupra Ucrainei.

27/11/19 11:50

"Ukrainegate": Pompeo şi Giuliani au discutat într-un moment-cheie

Pompeo şi Giuliani au discutat într-un moment-cheie al ”Ukrainegate”, arată documente oficiale de la Departamentul de Stat, dezvăluite de ONG-ul American Oversight Aceste documente oficiale de la Dapartamentul de Stat, publicate sâmbătă de ONG-ul American Oversight - creat...

Romania TV ·

"Ukrainegate": Pompeo şi Giuliani au discutat într-un moment-cheie

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook