08.08.2020

PE SCURT

  • Polițistul de la Penitenciarul Galați, confirmat cu COVID-19, a intrat în contact cu 27 de colegi și 125 de deținuți, arată datele anchetei epidemiologice desfășurate în instituție.

  • Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), un angajat al Penitenciarului Galați a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

  • „Administrația locului de deținere aplică recomandările Direcției de Sănătate Publică Galați și măsurile de intervenție adoptate la nivel de sistem”, a transmis ANP.

  • Poliţiştii care au intrat în contact cu colegul lor depistat cu COVID-19 au fost scoşi din serviciu şi se află la domiciliu, iar continuarea misiunilor se face cu personal de rezervă.

02/07/20 11:56

Un angajat al Penitenciarului Galați, confirmat cu COVID-19

Un polițist din cadrul Penitenciarului Galați a fost confirmat, miercuri, cu COVID-19, anunță oficialii Administrației Naționale a Penitenciarelor. Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), un angajat al Penitenciarului Galați a fost...

Jurnalul ·

Dezastru în Penitenciarul Galați: Peste 150 de oameni, contacți ai polițistului confirmat cu COVID

Polițistul de la Penitenciarul Galați, confirmat cu COVID-19, a intrat în contact cu 27 de colegi și 125 de deținuți, arată datele anchetei epidemiologice desfășurate în instituție. Potrivit unui comunicat al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), în urma anchetei...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook