23.01.2020

  • Un avion rus care a aterizat în Venezuela va deservi echipamente militare ruse aflate deja în această ţară, a declarat marţi ministrul de externe adjunct rus, Serghei Riabkov, relatează Reuters.

  • Avionul a aterizat luni pe principalul aeroport din Venezuela, potrivit Reuters şi unui site care monitorizează traficul aerian la trei luni după ce o situaţie similară a amplificat tensiunile dintre Washington şi Moscova.

  • Rusia l-a sprijinit pe preşedintele Nicolas Maduro, în timp ce SUA şi majoritatea statelor occidentale îl susţin pe liderul opoziţiei Juan Guaido.

  • În ianuarie, Guaido a invocat Constituţia pentru a-şi asuma preşedinţia interimară a Venezuelei, argumentând că realegerea lui Maduro, în 2018, a fost nelegitimă.

25/06/19 13:10

Un avion rus care a aterizat în Venezuela va deservi echipamente militare ruse, precizează un responsabil rus

Un avion rus care a aterizat în Venezuela va deservi echipamente militare ruse aflate deja în această ţară, a declarat marţi ministrul de externe adjunct rus, Serghei Riabkov, relatează Reuters. Avionul a aterizat luni pe principalul aeroport din Venezuela, potrivit Reuters...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook