13.05.2021

  • Așa că nici nu m-a mai mirat tăcerea totală cu care aceștia au reacționat la recenta propunere a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România(UZPR).

  • Ne-am obișnuit, prea repede zic eu, ca guWERnul în exercițiu, în solidar cu guWernanții de anumite culori, să nu răspundă mesajelor venite din partea presei și a asociației sale profesionale.

  • Riscuri foarte mari mai cu seamă în condițiile în care, tocmai pentru perioada imediat următoare, specialiștii estimează o creștere progresivă a ratei de contaminare cu Covid-10.

  • Propunere care se referea la riscurile mari pe care le implică iminenta campanie de strângere a semnăturilor pentru susținerea formațiunilor politice care și-au propus să participe la viitoarele alegeri parlamentare.

05/10/20 01:00

Un mesaj de interes public la care, deocamdată, nu s-a primit răspuns!

Ne-am obișnuit, prea repede zic eu, ca guWERnul în exercițiu, în solidar cu guWernanții de anumite culori, să nu răspundă mesajelor venite din partea presei și a asociației sale profesionale. Așa că nici nu m-a mai mirat tăcerea totală cu care aceștia au reacționat la recenta...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook