10.07.2020

  • Acesta a spus că Brexitul a fost „cel mai trist lucru care i s-a întâmplatMariiBritanii” după Cel De-al Doilea Război Mondialșia avut deja efecte negative asupra investițiilor, economiei șilocurilorde muncă.

  • Brexit-ul va provoca dezechilibre majore pe piața muncii și va afecta serioseconomia, mai ales dacă Marea Britanie părăsește Uniunea fără un acord, este de părere omul de afaceri.

  • În loc să investească în Marea Britanie, Branson și-a înființatîn Statele Unite, societatea de turism spațial Virgin Galactic și grupul de transport de mare viteză Virgin Hyperloop.

  • Branson nu și-a mai dezvoltat afacerile în această țară de la Referendumul din 2016, din cauza incertitudinilor, șia explicat faptulcă alte companii au procedat la fel.

24/10/19 12:41

Un miliardar britanic spune că Brexitul va avea efecte dezastuoase asupra economiei și a pieței muncii

Fondatorul Virgin Group, magnatul Richard Branson, este de părere că orice formă de Brexit va dăuna Marii Britanii, dar un acord prost cu Uniunea Europeană ar devasta economia, punând firmele la zid și afectând mii de locuri de muncă, relatează mirror.co. Brexit-ul va...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook