09.12.2019

PE SCURT

  • Scenele înfiorătoares-a produs duminică, la biserica din comuna Apold, în fața a zeci de enoriași care asistau la eveniment.

  • Oamenii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat medicii SMURD.Din nefericie, aceştia nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe pastorul electrocutat.

  • Bărbatul a primit un microfon în timp ce se afla în apă, alături de alţi doi bărbaţi, iar când a pus mâna pe acesta, s-a electrocutat.

13/08/19 14:14

Un pastor a murit electrocutat în timpul unui botez

Tragedie într-o biserică din Mureş. Un pastor a murit electrocutat în timpul unui botez. Bărbatul a primit un microfon în timp ce se afla în apă, alături de alţi doi bărbaţi, iar când a pus mâna pe acesta, s-a electrocutat. Un tânăr urma să fie botezat şi se afla într-un...

Jurnalul ·

Un pastor a murit electrocutat în timpul unui botez. Pusese mâna udă pe microfon

Scenele înfiorătoare s-a produs duminică, la biserica din comuna Apold, în fața a zeci de enoriași care asistau la eveniment. Un tânăr urma să fie botezat şi se afla într-un bazin cu apă, alături de pastor şi de un alt bărbat. La un moment dat, pastorul a primit un microfon...

Romania TV ·

Un pastor a murit electrocutat în timpul unui botez. Pusese mâna udă pe microfon

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook