07.06.2020

  • Potrivit ISU Brașov, după ce subofițerul a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, s-au luat măsuri pentru izolarea întregului echipaj din care acesta face parte, fiind vorba de doi pompieri care lucrau Ambulanța SMURD.

  • La nivelul Inspectoratului și subunităților subordonate s-au luat măsuri constante de dezinfectare a spațiilor și instruire a personalului propriu privitor la măsurile de protecție epidemiologice ce se impun“, a transmis ISU Brașov.

  • Reprezentanții ISU Brașov au precizat, pentru MEDIAFAX, că deocamdată nu se știe de unde a luat pompierul virusul, în condițiile în care acesta avea echipament de protecție în misiuni.

  • „În acest moment, nu sunt semnalate simptome la pompierii aflați în autoizolare la domiciliu și este în curs o anchetă epidemiologică.

08/04/20 15:59

Un pompier din Brașov care lucra pe Ambulanța SMURD, confirmat cu noul Covid-19

Un pompier de pe o Ambulanță SMURD Brașov a fost confirmat cu noul Covid-19. Doi colegi ai acestuia au intrat în izolare. Potrivit ISU Brașov, după ce subofițerul a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, s-au luat măsuri pentru izolarea întregului echipaj din care acesta...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook