07.12.2019

  • Lucrătorii pe cont propriu şi pensionarii depăşesc uşor acest nivel, consumul cel mai scăzut înregistrându-se în gospodăriile de agricultori, şomeri şi salariaţi.

  • Consumul de legume şi conserve din legume a fostde 8,08 kg, în medie lunar pe o persoană, în creştere faţă de anul anterior cu 0,09 kg/persoană.

  • Diferenţele în ceea ce priveşte nivelul consumului principalelor alimente sunt determinatede mărimea gospodăriilor, de numărul copiilor sub 18 ani şi devenit.

17/10/19 15:04

Un român mănâncă 100 de kilograme de pâine pe an și 58 de kilograme de carne

Pâinea şi produsele de franzelărie reprezintă unul din alimentele de bază pentru români, anul trecut consumul mediu lunar fiind de 8 kilograme, ceea ce înseamnă 96,5 kilograme de persoană pe an, potrivit unui comunicat INS. Consumul mediu lunar de carne proaspătă a unei persoane...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook