21.07.2018

  • Pe fondul scandalului, 16% dintre respondenții din Germania au declarat că mănâncă mai puține ouă, iar 10% au spus că le-au scos din alimentația zilnică, potrivit grupului de cercetare a pieței YouGov.

  • Un sfert dintre adulții germani și-au modificat obiceiurile alimentare în ceea ce privește consumul de ouă ca urmare a scandalului ouălor contaminate cu insecticidul fipronil, potrivit unui sondaj comandat de dpa.

  • Fipronilul, substanță utilizată în mod obișnuit în produsele veterinare împotriva puricilor, acarienilor și căpușelor, este interzis la tratarea animalelor destinate consumului uman, precum păsările.

  • Sondajul YouGov a fost efectuat pe un eșantion de 2.050 de persoane cu vârste peste 18 ani și a fost realizat online în zilele de 9 și 10 august.

13/08/17 00:03

Unul din patru germani își revizuiește consumul de ouă, după scandalul fipronilului (sondaj)

Un sfert dintre adulții germani și-au modificat obiceiurile alimentare în ceea ce privește consumul de ouă ca urmare a scandalului ouălor contaminate cu insecticidul fipronil, potrivit unui sondaj comandat de dpa. Germania este una dintre cele 17 țări în care au fost distribuite...

Agerpres ·

Unul din patru germani își revizuiește consumul de ouă, după scandalul fipronilului (sondaj)

Φωτογραφία αρχείου

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook