02.04.2020

PE SCURT

  • Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea le-a transmis, marţi, jurnaliştilor prezenţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că nu poate să vorbească şi să le răspundă la întrebări.

  • Dragnea a fost adus de gardieni cu cătuşe la mâini şi condus în sala de judecată, însă jurnaliştii nu au avut voie să participe la proces, la cererea avocaţilor.

  • Conform rechizitoriului, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate - Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

  • (...) Consideră (Liviu Dragnea - n.r.) că este nevinovat şi a considerat că ceea ce s-a susţinut în cererea de contestaţie în anulare este prefect legal şi admisibil, a spus Teodosiu.

10/12/19 14:21

UPDATE. Înalta Curte a respins cererea lui Liviu Dragnea de anulare a condamnării de 3 ani și 6 luni de închisoare

UPDATE.Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, marţi, cererea depusă de fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea de anulare a condamnării de 3 ani şi 6 luni de închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Tot marţi, judecătorii au respins...

Jurnalul ·

Liviu Dragnea, pe holurile instanţei: Nu pot să vorbesc, îmi pare rău

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea le-a transmis, marţi, jurnaliştilor prezenţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că nu poate să vorbească şi să le răspundă la întrebări. Fostul preşedinte al PSD a fost adus, marţi dimineaţa, de la Penitenciarul Rahova la sediul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook