13.08.2020

PE SCURT

  • Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis astăziarestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, acuzat că ar fi agresat-o sexual pe Luiza Melencu.

  • Apoia transportat-o la domiciliul său cu scopul de a o viola, însăa fost surprins de către vecinul său, Ștefan Risipiceanu.

  • Procurorul-şef adjunct al DIICOT a precizat că acesta făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă şi era folosit de acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.

  • Dacă Instanța nu se pronunță până la această oră, suspectul va fi lăsat în libertate.

28/11/19 16:19

UPDATE Cazul Caracal. Complicele lui Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis astăzi arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, acuzat că ar fi agresat-o sexual pe Luiza Melencu. Decizia poate fi atacată cu apel. "Inculpatul a intrat în atenţia DIICOT...

Jurnalul ·

Bărbatul acuzat că ar fi complicele lui Gheorghe Dincă nu recunoaște faptele

Bărbatul acuzat că i-ar fi fost complice lui Gheorghe Dincă şi că ar fi violat-o pe Luiza Melencu este acum în faţa judecătorilor. Ştefan Risipiceanu, vecinul lui Dinca, a stat cinci luni sub nasul anchetatorilor, care susţin acum că probele ADN îl incimineaza, scrie Antena...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook