08.08.2020

  • UPDATEBilanţul ciclonului Bulbul, care a lovit coastele Bangladeshului şi Indiei sâmbătănoapte, a crescut la 24 de morţi, au informatautorităţile din cele două ţări, citate de APP.

  • Potrivit lui Enamur Rahman, viceministrupentru gestionarea dezastrelor în Bangladesh, Bulbul a avariat circa 10.000 de case din chirpici, tablă şi bambus şi 200.000 de hectare de culturi agricole.

  • De asemenea, culturile de pe coasta statului Odisha au fost sever deteriorate, au declarat oficialii pentru Press Trust of India.

  • În India, un bărbat a decedat după ce un copac s-a prăbuşit peste el sâmbătă seară în Kolkata, capitala statului West Bengal, potrivit forţelor de ordine.

11/11/19 13:40

UPDATE Ciclonul Bulbul s-a dezlănțuit în India și Bangladesh. 24 de persoane au murit, 2,2 milioane de persoane au fost evacuate

UPDATE Bilanţul ciclonului Bulbul, care a lovit coastele Bangladeshului şi Indiei sâmbătă noapte, a crescut la 24 de morţi, au informat autorităţile din cele două ţări, citate de APP. În Bangladesh, a avut loc una dintre cele mai ample acţiuni de evacuare din istorie, în...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook