03.03.2021

PE SCURT

  • O echipă de control a Direcției de Sănătate Publică (DSP) va efectua un control la Spitalul Orășenesc din Corabia, după ce au fost făcute publice imaginicu un pacient care stătea pe jos și cerea ajutor.

  • După ce voi avea toate informaţiile, voi putea lua o decizie pentru ca astfel de situaţii să fie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc, a spus ministrul Sănătățiil, Vlad Voiculescu.

  • Raportul DSP Olt va fi predatCorpului de Control al ministrului Sănătăţii.

  • Totodată, s-a dat termen pentru discutarea cazului în Comisia de etică a unității sanitare și luare de măsuri pentru refacerea și însușirea protocoalelor de către personalul de lucru.

11/01/21 10:52

UPDATE Controlul de la Spitalul din Corabia s-a încheiat. Ce măsuri au fost luate

Controlul efectuat la Spitalul Orășenesc din Corabia de către DSP Olt s-a încheiat. Acesta a fost dispus de ministrul Sănătății, după ce au apărut imagini în mediul online cu un pacient care stătea pe jos și cerea ajutor.Medicul de gardă și asistenta medicală au fost amendați...

Jurnalul ·

Vlad Voiculescu a trimis o echipă de control la Spitalul din Corabia

O echipă de control a Direcției de Sănătate Publică (DSP) va efectua un control la Spitalul Orășenesc din Corabia, după ce au fost făcute publice imagini cu un pacient care stătea pe jos și cerea ajutor. "Am urmărit şi eu imaginile care au fost postate pe reţelele de socializare...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook