27.02.2021

  • UPXDATEMinistrul Mediului Mircea Fechet a cerut demiterea şefului Agenţiei Fondului de Mediu, astadupă ce programul ''Rabla pentru elecrocasnice'' nu a mai putut să înceapă astăzi, cum era stabilit.

  • Am solicitat Corpului de Control să fie mâine dimineață, la prima oră la Fondul pentru Mediu să verifice modul în care s-a gestionat acest program.

  • Între timp, aştept ca AFM să-mi comunice urgent termenul la care Rabla Electrocasnice poate începe, a spusMircea Fechet.

  • Rabla Electrocasnice este un program care anul acesta are un buget dublu faţă de cel din 2018 şi o listă de echipamente cu mult extinsă faţă de ediţiile anterioare.

15/12/20 20:33

UPDATE Demiteri la nivel înalt din cauza amânării Programului Rabla pentru electrocasnice. Precizările Ministrului Mediului

UPXDATE Ministrul Mediului Mircea Fechet a cerut demiterea şefului Agenţiei Fondului de Mediu, asta după ce programul ''Rabla pentru elecrocasnice'' nu a mai putut să înceapă astăzi, cum era stabilit. ''Din păcate, un program atât de așteptat de către români, nu a putut...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook