27.01.2021

PE SCURT

  • Este un avocat cubanezo-evreu care a condus negocierile unui acord pentru automatizarea schimbului de date cibernetice între SUA și Israel, scriejpost.com.

  • Familia sa a emigratîn Statele Unite când acesta avea un an.

  • Ea a plecat din România din cauza Holocaustului, la fel ca mulți membrii ai familiei sale, care s-au refugiatîn Israel.

  • Fost secretar-adjunct, Majorkas a avut mereu un sentiment puternic al identității sale de refugiat din Cuba, este membrual comunității hispanice și are o puternică identitate evreiască.

25/11/20 10:24

UPDATE Joe Biden și-a prezentat echipa. Viitorul șef al Imigrației are origini românești

Joe Biden l-a nominalizat în funcția de șef al Imigrației pe Alejandro Mayorkas, primul hispanic desemnat în această poziție.  Este un avocat cubanezo-evreu care a condus negocierile unui acord pentru automatizarea schimbului de date cibernetice între SUA și Israel, scrie jpost.com....

Jurnalul ·

UPDATE Joe Biden și-a prezentat echipa. Viitorul șef al Imigrației, un hispanic

Președintele ales Joe Biden a prezentat noul guvern, persoanele nominalizate în funcții urmând să fie aprobate de Senat, camera superioară a Congresului SUA, scrie Reuters. "Este o echipă care reflectă faptul că America a revenit, pregătită să ghideze lumea şi nu să se...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook