25.01.2021

  • După amânarea dezbaterii în Senat alegiicarantinării și izolării, premierul Ludovic Orban a declaratcă fiecare zi de întârziere constutie un risc major pentru răspândirea virusului.

  • În momentul de față, Guvernul și autoritățile din România sunt lipsite de acest instrument vital”, a spus Ludovic Orban, la finalul videoconferințeicu prefecții, de la sediul MAI.

  • Repet, în toate țările democratice din lume autoritățile au la dispoziție aceste instrumente, care sunt carantina, izolarea la domiciliu, posibilitatea de a trata pacienții sub control medical.

  • Legeaa fost adoptată, luni, de Guvern, după ce Curtea Constituțională a decis că internarea persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în spitale este contrară Legii Fundamentale.

11/07/20 13:20

UPDATE Ludovic Orban: Amânarea Legii carantinării crește riscul de infectare cu COVID-19

După amânarea dezbaterii în Senat a legii carantinării și izolării, premierul Ludovic Orban a declarat că fiecare zi de întârziere constutie un risc major pentru răspândirea virusului. „Transmit un mesaj de revoltă și de indignare față de amânarea dezbaterii și aprobării...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook