15.01.2021

PE SCURT

  • Organizații internaționale importante avertizează asupra impactului negativ al restricțiilor severe impuse de state pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

  • În decursul pandemiei de COVID-19 a existat un mit persistent conform căruia copiii sunt foarte puţin afectaţi de această boală.

  • În timp ce UNICEF atrage atenția că existăriscul de a ne confrunta cu o generaţie pierdută, acestea afectândsănătatea, educația și alimentația copiilor, OMS cere menținerea deschisă a școlilor.

  • La nivel mondial, minorii reprezintă 11% dintre infecțiile cu COVID-19.

19/11/20 14:53

UPDATE UNICEF și OMS avertizează: "Generație pierdută" din cauza pandemiei

Organizații internaționale importante avertizează asupra impactului negativ al restricțiilor severe impuse de state pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. În timp ce UNICEF atrage atenția că există riscul de a ne confrunta cu o "generaţie pierdută", acestea afectând sănătatea,...

Jurnalul ·

UNICEF avertizează: "Generație pierdută" din cauza pandemiei

Din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de autorități, există riscul de a ne confrunta cu o "generaţie pierdută", acestea afectând sănătatea, educația și alimentația copiilor, atrage atenția UNICEF, citată de dpa. La nivel mondial, minorii reprezintă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook