29.09.2020

PE SCURT

  • Hubert Minnis, prim-ministrul statului Bahamas, i-a îndemnat pe rezidenţii insulelor Abaco şi Grand Bahama să se mute pe insula principală a ţării, pentru a scăpa de această furtună devastatoare şi periculoasă.

  • Vreau să vă amintiţi acest lucru: case, locuinţe şi alte structuri pot fi înlocuite.

  • După mai multe zile de evacuări, doar 26 de turişti au mai rămas pe insula Grand Bahama, au precizat autorităţile locale, sâmbătă.

  • Între timp, o nouă furtună tropicală s-a format la sud-vest de Mexic, iar specialiştii se aşteaptă ca ea să se transforme în uragan pe parcursul zilei de luni.

01/09/19 16:50

Uraganul Dorian a crescut în intensitate şi a ajuns la nivelul maxim pe scala Saffir-Simpson

Uraganul Dorian a crescut în intensitate şi a ajuns la nivelul maxim - categoria 5 - pe scala Saffir-Simpson, duminică, în timp ce se îndreaptă spre Bahamas, unde va provoca timp de două zile ploi torenţiale, valuri înalte şi vânturi extrem de puternice, înainte de a se...

Jurnalul ·

Uraganul Dorian ameninţă Bahamas, dar ar putea să ocolească Florida

Uraganul Dorian, inclus în categoria 4 pe scara Saffir-Simpson (ce conţine cinci trepte), s-a apropiat ameninţător duminică dimineaţă de Bahamas, însă ar putea să ocolească statul american Florida, informează AFP. Potrivit celor mai recente previziuni publicate de Centrul...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook