07.08.2020

  • Aclamatul coregraf român Florin Fieroiusemnează depotrivă regia, coregrafia și conceptul pentru noua producție URBAN GIF SHOW.

  • Aflat sub semnul inovației tehnologice, al experimentalului și al unicității demersului artistic, spectacolul URBAN GIF SHOWredescoperăși chestioneză identitatea urbană într-un carusel vizual plin de surpriză, mișcare și poezie urbană.

  • Cu toții aduc publicului și mediului artistic o provocare ce se înscrie în noua direcție artistic a Teatrelli.

  • Spectacolul integrează și o practică artistică nouă, inspirată din instrumentarul de lucru specific programelor de animație – secvențatorul, acesta devenind un instrument virtual de lucru, ca un fel de auto-programare corporală.

04/11/19 08:30

URBAN GIF SHOW sau despre noile semnificații ale vieții urbane, o producție inovatoare marca Florin Fieroiu, este în pregătire la Teatrelli

Un spectacol care reunește unii dintre cei mai importanți creatori independeți din România și o echipă de actori selectată în urma unui casting cu peste 150 de participanți va avea premiera în curând pe scena Teatrelli. Aclamatul coregraf român Florin Fieroiusemnează depotrivă...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook