06.08.2020

PE SCURT

  • Ulterior s-au alăturat un echipaj de poliţie rutieră, un echipaj SMURD, un echipaj al Poliţiei Locale Mediaş şi lucrători ai Direcţiei Silvice Sibiu şi ai Ocolului Silvic Mediaş, precizează IJJ Sibiu.

  • Un urs a cărui prezenţă a fost semnalată în municipiul Mediaş, sâmbătă dimineaţă, a fost alungat în mediul său natural, în urma intervenţiei jandarmilor, poliţiştilor şi silvicultorilor.

  • Pentru protecţia cetăţenilor, s-a acţionat de către echipajul de intervenţie şi supraveghere al Secţiei Jandarmi Mediaş aflat în serviciu şi s-au luat măsuri de suplimentare a efectivelor de jandarmi necesare executării misiunii.

  • În sprijin este şi un echipaj SMURD, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sibiu.

26/10/19 15:55

Ursul care a intrat în municipiul Mediaş a fost alungat în mediul său natural

Un urs a cărui prezenţă a fost semnalată în municipiul Mediaş, sâmbătă dimineaţă, a fost alungat în mediul său natural, în urma intervenţiei jandarmilor, poliţiştilor şi silvicultorilor. Prezenţa ursului a fost semnalată în jurul orei 9,00, în zona Şcolii Sportive din municipiul...

Jurnalul ·

Un urs a cărui prezenţă a fost semnalată în municipiul Mediaş este căutat de jandarmi, poliţişti şi silvicultori

Un urs a cărui prezenţă a fost semnalată în municipiul Mediaş, sâmbătă dimineaţă, este căutat de jandarmi, poliţişti şi silvicultori. "Astăzi, în jurul orei 9,00, a fost sesizat faptul că un urs şi-a făcut apariţia în municipiul Mediaş. Un echipaj de jandarmerie, împreună...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook