15.01.2021

  • Scandalul a apărut imediat după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va demisiona din calitatea de parlamentar, cu câteva zile înaintea expirării mandatului, pentru a nu beneficia de pensie specială.

  • Drept pentru care liderul PNL din Camera Deputaților, Florin Roman, a solicitat ca aceste demisii să fie înregistrate de îndată, astfel încât posturile senatorilor și deputaților USR să devină vacante.

  • Acest lucru a mai fost făcut și în 2016 de către Ciolacu, iar acum liderul Camerei Deputaților acuză Guvernul Orban că a refuzat să emită o Ordonanță de Urgență pentru eliminarea acestor indemnizații.

  • Dan Barna îi acuză pe liberali că, nici mai mult, nici mai puțin, vor să-i scoată la propriu formațiunea din Parlamentul României.

25/11/20 08:03

USR și PNL au ajuns la cuțite. Barna îi acuză pe liberali că vor să-i scoată partidul din Parlament

O eventuală guvernare comună, după alegerile din 6 decembrie, între PNL și USR pare din ce în ce mai puțin verosimilă, în urma atacurilor fără precedent care au avut loc, ieri, în Parlament, între cele două partide. Scandalul a apărut imediat după ce liderul PSD, Marcel...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook