01.12.2021

PE SCURT

  • Prioritatea USR este refacerea coaliției, dar dacă PNL, UDMR și minoritățile naționale nu decid același lucru, în Comitetul Politic se va aproba, la începutul săptămânii, un guvern USR.

  • Participanții au decis convocarea Comitetul Politic pentru duminică după-amiază, care ar putea hotărî intrarea la guvernare, programul de guvernare și lista de miniștri.

  • Premierul desemnat Dacian Cioloș are acest mandat din partea președintelui României pentru a forma un guvern și a veni cu el în fața Parlamentului.

  • Întâlnirea la care au participat miercuri Dacian Cioloș, Florin Cîțu și Kelemen Hunor s-a încheiat fără ca liderii să fi ajuns la o concluzie.

14/10/21 11:53

USR, dispus să meargă în Parlament cu guvernul minoritar. Ultimele negocieri au loc vineri

Prioritatea USR este refacerea coaliției, dar dacă PNL, UDMR și minoritățile naționale nu decid același lucru, în Comitetul Politic se va aproba, la începutul săptămânii, un guvern USR. După întâlnirea de miercuri seara cu reprezentanții PNL, UDMR și ai minorităților naționale,...

Jurnalul ·

Cioloș, despre negocieri:Vom prezenta un Guvern în Parlament și dacă ajungem la un acord, și dacă nu

Premierul desemnat Dacian Cioloș susține că USR va prezenta un Guvern în Parlament și dacă formațiunea va ajunge la un acord cu PNL și UDMR, și dacă nu. Comitetul Politic al USR, care va analiza programul și echipa de guveranre, se întrunește duminică. Biroul Național...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook