29.03.2020

PE SCURT

  • Estimările sunt realizate folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

  • Precipitaţiile, predominant sub formă de ploaie, vor apărea mai mult începând cu data de 27 noiembrie.

  • În perioada 25 - 30 noiembrie, regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori medii în jurul a 4 grade, valori mai ridicate decât cele normale.

  • În Oltenia, pe parcursul acestei săptămâni, până pe 29 noiembrie, vremea se va încălzi treptat, astfel că temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 13 grade.

25/11/19 17:49

Veşti incredibile de la meteorologi: Vremea se va încălzi în această săptămână, valorile termice scad după 30 noiembrie

Regimul termic prognozat pentru această săptămână va fi unul mai cald decât în mod normal, mediile de temperatură ajungând la 15 grade Celsius, urmând ca, din 30 noiembrie, mercurul din termometre să coboare pe timpul zilei până spre 3-4 grade, se arată în prognoza Administraţiei...

Jurnalul ·

PROGNOZA METEO pe două săptămâni. Scad temperaturile, iar ploile nu contenesc până în decembrie. Când vin ninsorile

PROGNOZA METEO MUNTENIA În intervalul 25 - 29 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 15 grade. Începănd cu data de 30 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată...

Romania TV ·

PROGNOZA METEO pe două săptămâni. Scad temperaturile, iar ploile nu contenesc până în decembrie. Când vin ninsorile

Romania TV

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook