01.06.2020

PE SCURT

  • Media temperaturilor minime va fi de 14 grade în primele două nopţi, apoi se va produce o scădere până în data de 22 septembrie spre medii de 5 - 6 grade Celsius.

  • Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentruprognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

  • Probabilitatea pentru apariţia ploilor, în general slabe cantitativ, va fi mai ridicată în intervalul 17-19 septembrie şi după data de 25 septembrie.

  • Ulterior acestei date temperatura aerului va crește treptat și se estimează a se înregistrapână la sfârșitul intervalului de referință medii ale maximelor cuprinse între 21 și 24 de grade.

20/09/19 13:40

Veşti proaste de la meteorologi: Temperaturile scad brusc cu 10 grade

VREMEA se schimbă radical în următoarele zile, potrivit estimărilor meteorologilor de la ANM. Temperaturile vor scădea brusc. BANAT Temperatura aerului va scădea semnificativ, de la medii ale valorilor termice diurne de 28 de grade în prima zi a intervalului, până spre...

Jurnalul ·

Vești proaste de la meteorologi! Vremea se va răci accentuat în perioada 18-22 septembrie

Vremea va intra într-un proces de răcire în cea mai mare parte a ţării, până în jurul datei de 22 septembrie, cu temperaturi maxime pe timpul zilei de până la 20 de grade Celsius, însă pe timpul nopţii acestea vor putea coborî până la două grade Celsius şi chiar negative...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook