24.05.2019

  • Noul serviciu răspunde în principal monitorizării de sezon, pentru a sprijini detectarea anomaliilor, pentru a optimiza cercetarea terenului, irigarea, însămânțarea, fertilizarea și protejarea culturilor.

  • Serviciul Verde vizează întregul lanț de consultanță în domeniul agriculturii de mare precizie: de la cele mai mici întreprinderi, la cele mai mari companii de mașini agricole, semințe și îngrășăminte.

  • Urmărim extinderea ofertei noastre de produse pentru cei aproximativ 7.500 de fermieri care doresc informaţii mai detaliate despre recolte, dincolo de NDVI (Normalized Difference Vegetation Index).

  • Serviciul Verde este o soluţie tehnologică oferită de OneAtlas, platforma digitală a Airbus Defence and Space Intelligence.

11/02/19 15:41

Verde: Airbus, serviciu inovator în domeniul agricol

Noul serviciu răspunde în principal monitorizării de sezon, pentru a sprijini detectarea anomaliilor, pentru a optimiza cercetarea terenului, irigarea, însămânțarea, fertilizarea și protejarea culturilor. Soluţia tehnologică oferită de acest nou serviciu este, de asemenea,...

DCnews ·

Verde: Airbus, serviciu inovator în domeniul agricol

DCnews

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook