11.07.2020

  • „1 Iunie 2015 - Președintele Iohannis promulgăLegea privind dublarea alocațiilor pentru copii / Prim Ministrul Victor Ponta alocăbanii necesari și începe plata !

  • Pretexte, scuze, explicații - dați bani copiilor hoților și mincinoșilor!!! 2015 - Președintele Iohannis cere repetat demisia Guvernului Ponta / 2020 - Președintele Iohannis susține necondiționat Guvernul Orban .”, a scris Victor Ponta.

  • Legea este învigoare - dar Orban nu o aplică/ Dragnea este în închisoare căa furat banii copiilor din Teleorman / Orban furăbanii copiilor din toatăRomânia și stăla Guvern!

  • Ponta a comparat perioada în care el a fost prim-ministru cu perioada în care este Orban și, implicit, ce s-a întâmplat cu banii pentru alocații.

01/06/20 11:32

Victor Ponta, atac la adresa lui Orban de Ziua Copilului: Orban fură banii copiilor din toată România și stă la Guvern

Liderul Pro România, Victor Ponta, l-a atacat pe premierul Ludovic Orban prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook, cu ocazia zilei de 1 iunie. Ponta a comparat perioada în care el a fost prim-ministru cu perioada în care este Orban și, implicit, ce s-a întâmplat...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook