09.07.2020

  • Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a făcut un apel către colegii de partid să se bazeze doar pe ei în bătăliile electorale şi să se lupte pentru candidaţii formaţiunii la viitoarele alegeri.

  • El a lansat, la Convenţia anuală, Manifestul Pro România 2020-2024 care cuprindeo serie de măsuri prioritare pentru perioada 2020-2024 care să ajute la dezvoltarea României.

  • Pro România susţine şi o reformă în salarii, mai exact introducerea salariului minim european în forma propusă de Parlamentul European.

  • Documentul propune schimbarea sistemului fiscal prin trecerea la o impozitare diferenţiată, progresivă, a salariilor şi pensiilor mari, precum şi uniformizarea cotei la alimente cu cea de la serviciile de turism, respectiv TVA 5%.

16/02/20 16:34

Victor Ponta: Ne batem pentru candidații Pro România

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a făcut un apel către colegii de partid "să se bazeze doar pe ei" în bătăliile electorale şi să se lupte pentru candidaţii formaţiunii la viitoarele alegeri. "Eu sunt la Pro România şi numai la Pro România o să fiu, şi mă bazez doar...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook