21.03.2023

PE SCURT

  • ȘTIRE INIȚIALĂ Guvernul discută, astăzi, costulgigacaloriei și preluarea ELCEN de către Primăria Capitalei, în cadrul întâlnirii de lucru.

  • O să fie întâlnire săptămâna viitoarela care o să fie ministrul Finanţelor, ministrul Dezvoltării şi ministrul Energiei, pentru a vedea care este soluţia.

  • Cel de-al doilea motiv pentru care am dorit să avem această şedinţă este legat de proiectul de buget pe anul 2022.

  • Cu privire la subvenţia pentru termoficare, vom avea un răspuns în urma unei analize care se face atât pentru Bucureşti, cât şi pentru celelalte municipii care au cerut sprijin guvernamental.

03/12/21 09:48

VIDEO Ședință de guvern IMPORTANTĂ. Subiecte arzătoare pe ordinea de zi

Ședința de guvern de astăzi a început. Printre subiectele discutate sunt proiectul de buget pe anul viitor, prețul gigacaloriei și prelunarea ELCEN de către Primăria Capitalei. "Cel de-al doilea motiv pentru care am dorit să avem această şedinţă este legat de proiectul...

Jurnalul ·

Guvernul discută costul gigacaloriei și preluarea ELCEN de către Primăria Capitalei

Guvernul discută, astăzi, costul gigacaloriei și preluarea ELCEN de către Primăria Capitalei, în  cadrul întâlnirii de lucru. La ședință participă premierul Nicolae Ciucă dar și ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei,...

Jurnalul ·

subiecte conexe

×
Palo pe Facebook